Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική,  
το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.

Ο Τρόπος για να Αμυνθούμε είναι...

Ο μόνος τρόπος για να αμυνθούμε είναι να σφραγίσουμε τα αυτιά μας με κερί, και να επιτεθούμε... 



Αλλαζόνες, Μικρόψυχοι, Εγωπαθείς, Κλέφτες, Δωσίλογοι, Δουλοπρεπείς, Παπαγαλάκια, το Γένος του Εφιάλτη, καταλήστευσαν την δημόσια περιουσία, κατέλυσαν την Δημοκρατία, καταπατούν το Σύνταγμα και τώρα θέλουν να μας εξοντώσουν.

Σαν μια κατάρα που επικάθησε στον σβέρκο αυτού του Λαού και αυτής της Πατρίδας, από το 1830 και τη Συνθήκη του Λονδίνου (οπότε η Ελλάς τέθηκε υπό την υψηλή επιστασία /προστασία των μεγάλων δυνάμεων), συνεχίζεται αδιάλειπτα και μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης που βιώνει αυτός ο τόπος.

Με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου προσπαθούν να καταστείλουν το Σύνταγμα και την Δημοκρατία.

Εισαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσεις ;
 
'' 'Η θα ψηφίσουμε το μνημόνιο ή δεν θα έχουμε λεφτά για τις συντάξεις''
'' Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε'' 
'' Η βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε νεκρούς''

Είναι μερικές μόνο φράσεις εκβιασμού και τρομολαγνίας που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό,,, και που να ανοίξει κανείς την τηλεόραση του που κάνουν πάρτι οι δεκάδες παπαγάλοι του συστήματος σπείροντας τον τρόμο στον αδύναμο τηλεθεατή.

Το σύστημα είναι έτσι διαμορφωμένο, που για να λειτουργήσει θα πρέπει να υπάρξουν και να μπουν σε εφαρμογή ορισμένοι μηχανισμοί (αποπροσανατολισμός του κόσμου, παραπληροφόρηση, ημιπληροφόρηση κ.α). Ένας άλλος από αυτούς τους μηχανισμούς είναι και η τρομοκρατία. Μια τηλεοπτική κατά βάση τρομοκρατία που προέρχεται από μισθωμένους υπαλλήλους και η οποία θα πρέπει να είναι άμεσα αφομοιώσιμη από τον τηλεθεατή...


Με την μέθοδο αυτή ο μέσος πολίτης, που ενημερώνεται από την τηλεόραση, θα έρχεται σε σύγχυση, σε μπέρδεμα και το βασικότερο όλων ο πολίτης αυτός θα είναι τρομοκρατημένος. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην προαναφερθείσα κατάσταση γίνεται αυτομάτως ευάλωτος και ψάχνει αυτόν που θα του δώσει την εύκολη λύση. 




Το βασικότερο όμως και πιο καταστροφικό αποτέλεσμα της σύγχυσης και της τρομοκρατίας είναι πως διαμορφώνει ανθρώπους αδύναμους. Αδύναμους να αμυνθούνε. 

Σε μια τέτοια εποχή λοιπόν που πρέπει να αμυνθούμε, να δράσουμε και να αντιδράσουμε και δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται ο μέσος Έλληνας, γεννάται το ερώτημα κατά πόσο εμείς μπορούμε τελικά να κάνουμε κάτι; Είμαστε σε αυτή την πνευματική κατάσταση που να μπορούμε να αντισταθούμε στις άθλιες φωνές τους;

Πόσο ακόμα θα ακούμε τους εκβιασμούς τους;
Πόσο ακόμα θα τρομοκρατούμαστε από τα παπαγαλάκια;

Νομίζουμε ότι είμαστε αδύναμοι, πράμα που δεν ισχύει. Είμαστε πολύ δυνατοί και φυσικά πολύ περισσότεροι από αυτούς. 
Είναι πραγματικά μια σημαντική στιγμή, μια στιγμή που θα πρέπει να αναλάβουμε άμεσα τις ευθύνες μας ως πολίτες. Δεν ήρθαμε σε αυτή τη ζωή για να είμαστε υποχείρια κανενός. 

Γιατί σε έναν αόρατο πόλεμο όπου το σύστημα προστασίας σου μετατρέπεται στον δήμιο τιμωρό σου…χωρίς να σου δίνει το δικαίωμα να αμυνθείς …χωρίς να σου δίνει νόμους να πατήσεις ώστε να μην δεχθείς την κατοχή σε ότι γεννήθηκε ελεύθερο ..όπως η ψυχή σου…Τότε ένα σου μένει…ΣΠΑΣΕ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ …ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ !






Θα πρέπει να θυμηθούμε την ιστορία μας.
Θα πρέπει να κάνουμε στην άκρη κάθε εγωισμό.

Πρέπει να σφραγίσουμε τα αυτιά μας για να μην ακούμε τις ενοχλητικές φωνές των προσκυνημένων, και να περάσουμε στην αντεπίθεση. Γιατί η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε την δύναμη... ο λαός.


Όσο γι' αυτούς που θα χλευάσουν την παραπάνω άποψη, επειδή μάλλον είναι προσκείμενοι σε κάποια χρωματιστή παράταξη κι επειδή ο εγωισμός τους, αλλά και κάποια άλλα προσωπικά τους συμπλέγματα (ίσως ψυχολογικά) δεν τους αφήνουν να κοιτάξουν κατάματα τα λάθη τους, εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα, παρα μόνο ο στίχος του Γιώργου Σεφέρη...

''...Σ' αυτόν τον τόπο όπου όλοι είμαστε τόσο τραγικά αυτοδίδακτοι...'' 

Όλοι μαζί ξανά στις πλατείες. Με Ελληνικές σημαίες στα χέρια για να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας. 
Ας μην αφήσουμε αυτό που μας τρώει, να χορτάσει. 




 

Μη Στέκεσαι Γονατιστός...Σήκω Όρθιος...και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου !

Δεν Είσαι Μόνος σου, είμαστε Πολλοί. 



Πηγή: 


Share this article :

Ζούμε οι άνθρωποι µε µια παγιωμένη ερμηνεία των πραγμάτων. Αναγνωρίζουμε τον κόσμο µε ορισμένο τρόπο και τον βλέπουμε από συγκεκριμένη γωνία. Κι επειδή η οπτική αυτή γωνία είναι η μόνη που ξέρουμε, τη θεωρούμε «θεία» αλήθεια. Κι έτσι αυτοπεριοριζόμαστε σε στενά πρότυπα. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε µια πνευματική στενότητα, αποκοιμισμένοι µε ψεύτικες αξίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Recent Post

 
Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. (από τον Επιτάφιο του Περικλή). | | | Οι άνθρωποι ταράζονται όχι από αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άποψή τους για αυτά που συμβαίνουν. Επίκτητος. | | | Η χώρα μας έχει ανάγκη από βρώμικα νύχια και καθαρά μυαλά. Ου. Ρόντζερς. | | |Την ειμαρμένην ουδ’ αν είς εκφύγοι. Πλάτων. | | | .
Copyright © 2011. ...το Γενος των Ελληνων - “Το Hellinikogenos.gr δεν ανήκει σε καμιά συγκεκριμένη ιδεολογία, σε καμιά πολιτική ή θρησκεία. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που θέλουν να σκέφτονται ελεύθερα και δημιουργικά, χωρίς να παγιδεύονται σε διανοητικές παρωπίδες. Το Γένος των Ελλήνων αγαπάει τη λογική και την «επιστημονική μέθοδο», αλλά δέχεται και τις πιο ακραίες πιθανότητες. Μάχεται κατά των δογμάτων, αλλά εξερευνά και το περιεχόμενό τους με ενδιαφέρον. Είναι η ανάγκη μας να βλέπουμε τα πράγματα με ανοιχτά μάτια, χωρίς να αφήνουμε τίποτα στο σκοτάδι. Είναι η διανοητική Ελευθερία του πραγματικά ζωντανού Νου.”
Template
Proudly powered by Blogger